Tuesday 18 May 2010

Τα Καλά και τα άσχημα νέα ......

Η συνάντηση στις 15 Μαίου των Crafty Croppers Gr ήρθε και πέρασε.

Όλοι όσοι ήρθαν πέρασαν πολύ καλά!

Γνωρίσαμε μία καινούργια φίλη την Ειρήνη Ιωάννου που μας ήρθε από το Τολό ... χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε από κοντά!

Τα "make and takes" ήταν επιτυχία, και γιατί να μην ήταν άλλωστε, αφού είμαστε μια τόσο δημιουργική ομάδα γυναικών.

Κληρώθηκαν τα δώρα, και παίξαμε BINGO! Συγχαριτήρια στους νικητές!

Γιορτάσαμε τα γενέθλια της Κατερίνας Λ, με τραγούδι και τούρτα!

Απολαύσαμε τον καινούργιο μας χώρο, και γενικά περάσαμε φανταστικά!!

Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν ήρθαν όλες οι κυρίες που επικοινωνήσαμε μαζί και είχαν δηλώση συμμετοχή.

Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι εγώ ξεκίνησα το Crafty Croppers με την πρόθεση να μαζευτούμε και να δημιουργήσουμε, να μάθουμε καινούργια πράγματα, και να γνωρίσουμε καινούργιες φίλες που λατρεύουν το scrapbooking όπως και εγώ.

Η πρόθεσή μου δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι να βγάλω χρήματα από αυτές τις συναντήσεις.

Έτσι, όταν κάποιος λέει ότι θα έρθει στη συνάντηση, πρέπει να καταλάβει ότι δεσμεύεται και το ότι η συμμετοχή του καλύπτει:

Την ενοικίαση του χώρου (το πιο σημαντικό καθώς είναι το πιο ακριβό από τα έξοδα)

Την προετοιμασία των κίτ για τα μαθήματα και make and takeς

Αναψυκτικά, ροφήματα, και ελαφρύ σνακ

Την συμμετοχή σας στην κλήρωση

Την συμμετοχή σας στο BINGO

Τα ατομικά σας δωράκια από τους γεναιόδωρους sponsors

Έκτος βέβαια από τη χαρά που παιρνουμε όταν βρισκόμαστε όλοι μαζι, μαθαίνοντας η μία από την άλλη, και λύνοντας τις όποιες απορίες έχουμε.

Νοιώθω ότι υπάρχουν πολλές κυρίες στην κοινοτητα μας που δεν καταλαβαίνουν την σκληρή δουλειά που απαιτείται να οργανώσω ένα τέτοιο γεγονός: το κυνήγη των sponsors που πρέπει να βρω, να φτιάχνω τα κιτ, την οργανωτική ετοιμασία για ένα πετυχημένο γεγονός, η προσπάθεια να κρατηθεί η συμμετοχή χαμηλή ... και όλα αυτά δουλεύοντας, και έχοντας την οικογένεια μου να φροντίσω. Δεν σας τα γράφω όλα αυτά σαν παράπονο, αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά θέλω να καταλάβετε και να εκτιμήσετε την δουλειά που γίνεται για να οργανωθεί ένα τέτοιο γεγονός.

Για τις εφτά κυρίες που δεν ήρθαν έπρεπε να πληρώσω τη συμμετοχή τους εγώ η ίδια.

Γι’αυτούς τους λόγους, η πολιτική της συμμετοχής πρέπει να αλλάξει. Η συμμετοχή σας θα πρέπει να προπληρώνεται εξολοκλήρου ή κατά 80% πριν την συνάντηση.

Το ποσό ΔΕΝ θα επιστραφεί αν ακυρώσετε την συμμετοχή τις τελευταίες 7 μέρες, ΕΚΤΟΣ αν βρείτε κάποιο άλλο ενδιαφερόμενο να αντικαταστήσει τη θέση σας.

Παρακαλώ, να γνωρίσετε ότι όλες μοιραζόμαστε τα έξοδα της συνάντησης ... έτσι αν κάποιος δεν έρθει, θα υποστούμε οι υπόλοιποι το κόστος αυτό.

Εύχομαι, να σας φανούν οι καινούργοι όροι λογικοί και κατανοητοί.

Έτσι θα μπορέσω και έγω να κρατήσω το κόστος χαμηλά και να οργανώσουμε συναντήσεις πιο συχνά.

Να μπορούμε να βρισκόμαστε και να δημιουργούμε παρέα μαζί.

Για οποιοδήποτε απορίες επικοινωνήστε στο : craftycroppersgr@yahoo.co.uk Θα απαντήσω σε όλες τις απορίες σας.

Αν δεν σας τρόμαξα, ελάτε ξανά στο blog σύντομα, γιατί μέσα στην βδομάδα έχω κάτι συναρπαστικό να σας ανακοινώσω για το crafty croppers.

10 comments:

  1. Ειρήνη, μια χαρά τα λές, και γω τουλάχιστον, συμφωνώ με την κατάθεση προκαταβολής, ή όπως είπες το ποσό ολόκληρο. Και συ δεν χρωστάς κάτι να μπαίνεις στον κόπο να διοργανώνεις τις όμορφες μας συναντήσεις, και να βάζεις από την τζέπή σου κιόλας.

    Πάντως... περάσαμε όμορφα, δημιουργήσαμε... γελάσαμε, φάγαμε... χεε χεε...
    κερδίσαμε....
    Ευχαριστώ Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Ειρήνη, κι εγώ συμφωνώ με όλα όσα γράφεις! Εγώ ήμουν άρρωστη, δεν ήλθα ενώ είχα δηλώση συμμετοχή, σε ειδοποίηση, μια μέρα πριν, το ξέρω, δεν ειναι διακιολογία αυτο! Ομως ειμαι διατεθειμένη να πληρώσω την συμμετοχή μου! Ετσι ειναι το σωστό!
    Μην σταματήσεις να οργανώνεις crop!!!

    ReplyDelete
  3. Ειρήνη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά επειδή ίσως να είμαι και γω ανάμεσα στις εφτά κυρίες που αναφέρεις παραπάνω αν θέλεις στείλε μου ένα αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να σου βάλω τα χρήματα!Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά όπως σου εξήγησα το ατύχημα της αδερφής μου ήταν η αιτία!Παρόλα αυτά αν έχει δημιουργηθεί χρηματικό πρόβλημα θα ήθελα να πληρώσω τη συμμετοχή μου!

    ReplyDelete
  4. Ειρήνη και εγώ συμφωνώ με τη διαδικασία της προπληρωμής.

    ReplyDelete
  5. Ειρήνη μου. καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω και από εδώ για την υπέροχη και άψογη οργάνωση σου κάθε φορά που βρισκόμαστε! Σου αξιζουν συγχαρητήρια για όλα και πολλά πολλά ευχαριστώ από όλες μας! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μια που να μην καταλαβαίνει πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά τα χαρούμενα πραγματάκια που εμείς παίρνουμε μέσα σε ωραία σακουλάκια με σφραγιδούλες, που βρίσκουμε πάνω στο τραπέζι μας μέχρι και κουτάκι για τα σκουπίδια μας, που μας περιμένει ένα ζεστό και αληθινό χαμόγελο, που έχει φροντίσει να έχουμε δωράκια και άλλα καλούδια από υπέροχα μαγαζιά!
    Συμφωνώ απόλυτα με την προπληρωμή, όπως σου είπα και στο crop και είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχει καμία αντίρρηση!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
  6. Λυπάμαι πολύ που έχασα τα 2 τελευταία crop... Ελπίζω ότι δεν είμαι ανάμεσα στις 7 (σου είχα πει ότι σίγουρα δεν θα έρθω). Πιστεύω όλοι καταλαβαίνουμε το τρέξιμο/άγχος/ώρες προετοιμασίας που αφιερώνεις και είναι πολύ ευγενικό και αξιοθαύμαστο το γεγονός και μόνο που ανέλαβες να διοργανώνεις κάτι τέτοιο. Χίλια μπράβο είναι λίγα. Για την προπληρωμή τώρα... όταν ρώτησα για το 1ο crop (αν θυμάσαι) σε ρώτησα που πληρώνουμε για να κάνω κράτηση. Το θεωρώ λοιπόν αυτονόητο. Είναι δέσμευση και από τις δύο πλευρές και δεν δημιουργούνται προβλήματα. Οπότε no problem and keep walking! Once again...thank you!!! Kisses! I'll wait to hear the big news!!!

    ReplyDelete
  7. Ειρήνη φυσικά και δεν με τρόμαξες! Έχεις απόλυτο δίκιο να εκφράζεις και να οριοθετείς νέους κανόνες σχετικά με την (προ)-πληρωμή των συμμετεχόντων, αφού αντιμετώπισες τέτοιο πρόβλημα! Όλες νομίζω καταλαβαίνουμε τον κόπο, το χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται από ένα και μόνο άτομο... άντε δύο ατόμων (αν υπολογίσω και τη βοήθεια του γιού σου). Την τελική ευθύνη του αποτελέσματος όμως έχεις πάντα και μόνο εσύ, οπότε δικαιούσε και την επιβολή κανόνων ώστε να έχεις λιγότερο άγχος και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Από την άλλη καταλαβαίνω ότι μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στη καθεμιά από μας που να μην της επιτρέψει να έρθει τελικά, όμως κορίτσια καμιά μας δε θα ήθελε να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πληρώσει από την τσέπη της στο τέλος. Κι όταν μάλιστα η όλη προσπάθεια έχει γίνει με αγάπη και προσμονή, μετά από κάτι τέτοιο νομίζω ότι το μόνο συναίσθημα που θα με διακατείχε θα ήταν η απογοήτευση....

    ReplyDelete
  8. Ειρήνη μου, θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια...ο χρόνος που απαιτείται για την διοργάνωση ενός άψογου κροπ (όπως αυτά που έχεις ήδη διοργανώσει), ειδικά στην περίπτωση που έχεις και δουλειά και σπίτι να κουμαντάρεις, είναι πάρα πολύς. Έγώ συμφωνώ απόλυτα με την απόφασή σου αυτή και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση. Φυσικό είναι να τύχουν κάποια απρόοπτα σε κάποια από εμάς, άνθρωποι είμαστε. Αλλα το γεγονός ότι ξοδεύεις τόσο χρόνο και ενέργεια να βρεις χορηγούς, να φτιάξεις το κιτ, να κόψεις κ να οργανώσεις όλα αυτά που απαιτούνται, και στο τέλος να μπαίνεις και μέσα δεν ειναι καθόλου σωστό και λογικό. Πιστεύω ότι καμία μας δεν θα έχει αντίρρηση γιαυτο.
    Σ'ευχαριστούμε πολύ γιαυτή την εμπειρία κ ελπίζω να καταφέρω να βρεθώ και σε κάποιο άλλο κροπ...
    φιλάκια πολλά!! και keep walking!!!

    ReplyDelete
  9. Irini what can I say? Its all been said by my fellow scrap gals....I agree we do need to pay a deposit upon booking ect ect...
    Once again I want to thank you for a most pleasant day of fun and creativity...looking forward to our next crop.
    keep scrapping!!!

    ReplyDelete
  10. Αχ, Ειρήνη μου δεν έχεις ιδέα πόσο χάρηκα που σε γνώρισα κ τα κορίτσια φυσικά. Εχεις απόλυτο δίκιο και εξάλλου όπως όλοι γνωρίζουμε η σωστή οργάνωση απαιτεί χρόνο και χρήμα σήμερα σε όλα. Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω να ανέβω Αθήνα αυτή την φορά, όμως σίγουρα θα προσπαθήσω την επόμενη. Σας φιλώ όλες και εύχομαι να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ! ΑΧ>>>>>ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! χχχ

    ReplyDelete